НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Федеративен Дискусионен форум (2022)

След кратко пандемично прекъсване отново включихме микрофоните, за да дадем думата на хората в НФТИНИ – вече в успешно изпитания формат на нашия Федеративен Дискусионен форум. Основни теми: лидерство, финансова подкрепа, модерен синдикализъм, бизнес инструменти.

След кратко пандемично прекъсване отново включихме микрофоните, за да дадем думата на хората в НФТИНИ – вече в успешно изпитания формат на нашия Федеративен Дискусионен форум. Програмата беше изцяло съобразена с предпочитанията на нашите членове и се надяваме да е била полезна!

Сред основните теми на събитието беше лидерството като опора на успешното синдикално действие, нашите критерии за финансова подкрепа (които най-сетне са пуснати в действие), нашето разбиране за модерен синдикализъм (темата – отличена от повечето участващи) и не на последно място – предложените бизнес инструменти като алтернативна гледна точка за това как да правим нещата успешно.

По традиция открихме с чаша кафе, привлекохме специални гости и обучители, а след официалната част продължихме неформалното споделяне на опит, идеи и добри практики, почти до сутринта; в компанията на предпочитано питие и топлите минерални басейни на избрания за събитието хотел.

Благодарим на всички, които отделиха от времето си, за да бъдем заедно на вече традиционния за НФТИНИ Федеративен Дискусионен форум!

Още за събитието можеш да видиш ТУК.

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори