НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Научи електронно

Някои типични синдикални проблеми ни провокират да предложим кратки практически напътствия, които можеш да сваляш и използваш в твоята синдикална работа. Ако нещо не е достатъчно ясно или сме пропуснали определен детайл, не се колебай да се консултираш с нас. Материалите предлагат принципни и общи разрешения, които е възможно да не са съобразени с някои специфики на твоя конкретен случай. При необходимост потърси консултацията с опитен синдикалист или специализиран в нашата област адвокат.

За професионални обучения виж ТУК.

Материалите по-горе са за свободно ползване – срещу което се задължаваш да цитираш авторството, да не ограничаваш свободата и да не създаваш заблуждаващо впечатление, че те подкрепяме.

По-долу следват тематични материали на наши приятели и партньори – също разпространявани за свободно ползване, но правата върху тях може да включват и някои допълнителни условия.

Укрепи твоята синдикална експертиза

Действай синдикално на оперативно ниво

Горните обучителни материали биха могли да те подпомогнат в твоята синдикална работа. Доколкото авторството е на НФТИНИ (или на наши експерти), можеш свободно да сваляш, да размножаваш, да споделяш и да разпространяваш (.pdf файлове за електронно ползване и отпечатване, най-често във формат A4).

За професионални обучения виж ТУК.

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори