НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Синдикална приемна в „Пушкаров“

Проведохме Синдикална приемна в ИПАЗР „Н. Пушкаров“ при ССА, където федеративният секретар Елена Грънчарова беше преизбрана като председател на Синдикалната секция. Всички членове получиха лична чаша със синдикален позив от нашия online каталог.

Днес от 10:00 ч. в гр. София се проведе редовно Отчетно-изборно събрание на нашата Синдикална секция в Института по почвознание, агротехнологии и защита на растенията (ИПАЗР) „Н. Пушкаров“, където с единодушие за председател беше преизбрана Елена Грънчарова (избрана няколко седмици преди това и за член на Изпълнителния съвет (ИС) на НФТИНИ).

За всеки от индивидуалните членове на НФТИНИ имаше приготвена и лична чаша с тематичен позив от нашия Електронен каталог по модел на новоизбрания председател. Практически това е първият случай, в който колегите се възползват организирано от най-новите услуги, предлагани във Федерацията.

В допълнение всеки от колегите получи възможност да се консултира по свои въпроси в организираната приемна с представители на Федерацията. Освен че опитахме от експерименталните сортове „бели ягоди“, обсъдихме развитието на синдикалните дейности и предстоящите колективни преговори с Ръководството. Следващия месец ще направим още един опит за установяването на разумен Социален диалог в интерес на работещите в Института.

Потърси твоя председател за подробности!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори