НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Ако е необходимо ШИФРОВАЙТЕ

Специализираното ръководство Ако е необходимо ШИФРОВАЙТЕ беше представено на OpenFest от Адриан Н. Илиев (председателя на Браншов синдикат „Информационни технологии“ при НФТИНИ). Ръководството предлага комплексни решения в областта на Информационната сигурност, базирани изцяло на Свободен софтуер.

Специализираното ръководство Ако е необходимо ШИФРОВАЙТЕ е резултат от няколко години задълбочени изследвания в областта на Информационната сигурност, базирана изцяло на Свободен софтуер. Ръководството предлага комплексни решения в областта, като предлага систематично въведение за начинаещите потребители и стъпка по стъпка достига до безпрецедентни нива на сигурност, постижими в домашни условия.

Разработката стана възможна с логистичната подкрепа на НФТИНИ и експерти на wwww.Advocati.org в партньорство с Института за Свободни технологии LibTec

Официалното представяне беше направено в рамките на XXI издание на OpenFest от колегата Адриан Н. Илиев (председател на Браншовия синдикат „Информационни технологии“).

Ръководството се разпространява свободно, съгласно Лиценза за Свободна документация GNU-FDLv1.3 – можеш да свалиш, да ползваш, да надграждаш и да споделяш без да искаш разрешение и без да дължиш нищо, като се задължаваш да запазиш свободата и да не създаваш подвеждащо впечатление, че те подкрепяме.

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори