НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Кажи какво мислиш! за проблемите в твоя бранш

Стартирахме услугата Кажи какво мислиш! – за проблемите в твоя бранш и за възможните решения, които заедно да се опитаме да приложим. Можеш да споделиш (включително анонимно). Дори не е необходимо да си наш член. Можеш да включиш в дневния ред на НФТИНИ конкретни предложения за подобряване на нещата. На твоя страна сме!

НФТИНИ стартирахме поредната електронна услуга – Кажи какво мислиш! Представлява опростен формуляр за електронна комуникация, достъпен от секциите на нашите браншове – откъдето всеки, ангажиран с проблемите на съответния бранш, може да насочи вниманието ни към конкретен проблем и да предложи евентуално решение. Системата позволява да се включиш анонимно. Ако обаче споделиш контакт, ще се свържем с теб – за да работим заедно по поставения проблем.

За да ползваш услугата, дори не е необходимо да членуваш в НФТИНИ. Достатъчно е да те вълнува съответният бранш (като цяло; или конкретно предприятие, институт, работодател) в този бранш – и да искаш да си полезен / полезна със своите идеи за подобряване на нещата. В наше лице имаш верен и опитен съюзник – щом е за подобряване на нещата, ние сме на твоя страна! Кажи какво мислиш! още сега:

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори