НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Празнична среща на НФТИНИ

Проведохме традиционната Празнична среща, с която всяка година в НФТИНИ отбелязваме приближаващото Рождество и края на отминаващата година. Благодарим на всички, които си взеха наздравица с нас!

В един от последните работни дни на 2023 г. намерихме време да си налеем по чаша питие и да вдигнем наздравица – за всичко, което постигнахме през тази година; за това, на което се надяваме в близко и по-далечно бъдеще; и (разбира се) за това, че сме заедно. Благодарим на всички, които се присъединиха към трапезата на НФТИНИ!

Събитието се състоя в зала „Мецанин“ в централата на КТ „Подкрепа“, а поканени бяха освен нашите индивидуални членове, също колеги от Конфедерацията и приятели на Синдикалната кауза.

Колеги подготвят залата за предстоящото събитие

Залата беше украсена с пропагандни плакати на НФТИНИ.

Пропагандни плакати, с които е украсена залата

Специален гост на събитието беше почетният председател Здравчо Здравчев, който в няколко думи разказа за същността, открояваща НФТИНИ от други сходни организации; и показа някои артефакти от ранната ни история.

Всеки гост получи специализиран работен календар за предстоящата 2024 г. с отбелязани официалните празници и някои от основните синдикални и професионални дни през годината. Ако поради някаква причина не си получил/а такъв календар, свържи се с нас!

Пожелаваме светло посрещане на предстоящите празници и една по-хубава 2024 година за всички!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори