НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Федеративен Дискусионен форум (2020 г.)

На 27.09.2020 г. в 14:00 ч. се събрахме на първия по рода си Дискусионен форум на НФТИНИ – където за първи път в нашата история връчихме Отличия за синдикален принос, обсъдихме проблеми около Стандарта на НФТИНИ и Колективното договаряне, и проведохме ролева игра, симулираща преговорна ситуация и разкриваща слабостите, към които проявяваме склонност.

Събитието получи висока оценка – в порядъка на Мн. добър (5) – и обуславя нашата решимост да продължаваме с усилията към обновяване на начина, по който НФТИНИ работи.

Още за Форума можеш да видиш ТУК.

(следва поканата, публикувана преди Дискусионния форум)

Отново включваме микрофоните, за да дадем думата на хората в НФТИНИ – този път в рамките на безпрецедентно синдикално събитие, което нарекохме Федеративен Дискусионен форум. Сега Ти избираш! дневния ред и темите, които да бъдат обсъдени. Програмата е изцяло съобразена с изразените предпочитания на нашите членове и се надяваме да ти бъде полезна!

Очакваме те на 27.09.2020 г. в гр. Хисар, от 14:00 ч.

Разработената от нашите програмисти Система за Електронно гласуване ни позволи да започнем да вземаме решенията си дистанционно, по електронен път – което позволява да трансформираме тягостните сесии на Федеративния съвет в по-интересни и динамични събития, насочени пряко към Твоите интереси. Надяваме се предприетата от нас стъпка да е в правилната посока.

Дневен ред

Дневният ред е индикативен – възможни са ситуативни промени.

Заявка

До 18-ти септември все още можеш да се свържеш с нас и да заявиш участие. Можеш да участваш и без да заявиш, но в такъв случай не можем да поемем отговорност за твоето придвижване, настаняване и престой.

Коронавирус

Тъй като мероприятието е присъствено, че бъдат взети всички дължими мерки за здравето на участващите:

  • ще бъдат осигурени еднократни защитни маски и дезинфектант;

  • ще бъдат ползвани чисти, просторни и проветрени помещения;

  • участници със съмнения за неразположеност ще бъде отстранени.

Ако сме пропуснали нещо, напомни да го вземем предвид.

Материали

Ако си наш синдикален член и си посочил/а твой Синдикален e-mail адрес, ще ти изпратим материали от Федеративния дискусионен форум в .pdf формат.

Ако имаш нужда от допълнително съдействие, оставаме на разположение.

Братски синдикален поздрав!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори